Ik word gelukkig van de aandacht van een vrouw.

  • Homepage
  • >
  • Ans
  • >
  • Ik word gelukkig van de aandacht van een vrouw.

Hoi hoi, 31 jaar en getrouwd geweest met een man. Ja ook mij is dat overkomen. Maar ik ben er achter, daar werd ik niet gelukkig van. De aandacht van een vrouw wel. Nu nog de juiste vrouw treffen. Daar hoop ik stiekem hier op. Lange wandelingen met elkaar en mijn hond. En ik ben echt de klusser in huis. Ik pak alles aan. Maar samen een lekkere mooie maaltijd klaar maken, ga ik ook niet uit de weg.Heb ik je interesse? Mail je me?X Maartje

Details

Zoek een date in: Ans, Luik  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: BiLengte: 160 - 165 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op