IK WEET NIET ECHT WAT IK ZOEK…

Hallo iedereen! Waarom ik hier eigenlijk op zit? Ik weet het zelf ook nog niet helemaal. Maar ik ben zelf een receptioniste in een fietsenzaak ik een grote stad. Ik ben zelf een klein beetje verlegen aangelegd. Ik ben wel een dierenvriend, en vegetariër. Ben een beetje een huis musje, maar ga er ook wel eens graag op pad als het maar niet al te druk is. Trouwens, k ben Anke en ik kom uit Franeker. Ben benieuwd of er nog een leuke jongen/man is die ook wel opzoek is naar wat gezelligs te doen met mij. Je moet zelf geen vegetariër zijn, maar wel van dieren houden, en respecteren dat ik geen vlees eet (ja… dat andere wel.. hihi) Slim, sociaal en open is ook wel een must. Groetjes Anke

Details

Zoek een date in: Overijssel, Raalte  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A80 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op