Ik sta al lang veel te droog

Ik ben een spontane vrouw van 52 jaar. Kom oorspronkelijk uit Denemarken, maar na de scheiding met mijn man ben ik in Nederland komen wonen. Hier woon ik nou zo,n 6 jaar. Heb hier een nieuw leven opgebouwd met vrienden een huisje een leuke baan. Helaas nooit geen kinderen gekregen maar speel voor iedereen de oppas oma daar geniet ik echt van.Ik ben op zoek naar een man om samen gezellige dingen te doen en als het klikt sekscontact. Want ik sta nu ook wel weer te lang droog. Interesse? Xx Maria

Details

Zoek een date in: Lieshout, Noord-Brabant  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op