Ik mis de warmte en aandacht

Leuk dat je mijn oproepje leest, ik vindt dit ook best wel spannend. Het is dan ook voor het eerst dat ik doe. Ik ben Liza, 36 jaar en moeder van Joep (9) een heerlijk ondernemend mannetje. Ik doe de opvoeding volledig alleen. Zijn vader heeft mij verlaten toen ik zwanger was van hem. Soms heb ik behoefte aan een gesprek op niveau. Ik vermaak mij prima met mijn zoon maar je begrijpt denk ik wel wat ik bedoel. Ik mis de warmte en de aandacht van een leuke lieve man in het dagelijks leven. Gewoon om samen te zijn, leuke dingen te kunnen ondernemen met of zonder kids. Heb je die zelf dan zijn die uiteraard meer dan welkom. Zin om een keer ergens iets te gaan drinken? Wie weet wat voor moois we er dan nog samen van kunnen maken!

Details

Zoek een date in: Luxemburg, Meix-devant-Virton  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op