Ik kan wel een tijgertje worden

Onderschat mij niet als ik zeg dat ik je de beurt van je leven ga geven. Ik begin namelijk wel erg lief en aardig en verwen je eerst op een heerlijke rustige manier maar daarna gaan echt al mijn remmen de deur uit. En gooi ik me helemaal bovenop je. En wat heb ik een zin daarin zeg. Heb je dat nu ook?Lekker rustig en langzaam beginnen en dan lekker voluit ertegenaan. Genieten van alles waar je thuis niet over hoeft te beginnen. Heerlijk om dat weer eens te gaan doen hé! Ik kan wel een tijgertje worden. Mag ik dan mijn klauwen in je slaan?

Details

Zoek een date in: Heemskerk, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: HAVO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op