Ik heb zin om eens een lekker heet rollenspel te gaan beleve

  • Homepage
  • >
  • Limburg
  • >
  • Ik heb zin om eens een lekker heet rollenspel te gaan beleve

Ik heb zin om eens een lekker heet rollenspel te gaan beleven. Thuis kan ik daar niet voor terecht want mijn man hou er niet van om dingen eens een ander tintje te geven en de spanning een beetje meer op te laten lopen. Ik vind het dan ook heerlijk om me eens in een lekker onderdanige rol op te stellen en er iets heel geils samen van te gaan maken.Over jou:Zou jij een rollenspel ook wel heel geil lijken? Lijkt het je dan ook wel spannend om een beetje een dominantere rol te spelen en er samen gewoon iets van te gaan maken waar we nog een tijdje op kunnen teren en lekker van na kunnen gaan genieten?

Details

Zoek een date in: Limburg, Oirsbeek  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: Geen Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op