Ik een bezig bijtje, werk en hobby vullen mijn leven. Maar e

  • Homepage
  • >
  • Drenthe
  • >
  • Ik een bezig bijtje, werk en hobby vullen mijn leven. Maar e

Ik een bezig bijtje, werk en hobby vullen mijn leven. Maar er is toch nog een lege plek en daar pas jij misschien wel in. Durf je de uitdaging aan? Ik ben wel benieuwd.Over jou:Via deze weg zoek ik een leuke spontane man. En dan bedoel ik een man die humor heeft, of misschien ook wel kunstzinnig is, maar dat hoeft niet perse, een man die mij zo af en toe eens kan verrassen. En dat verrassen zit hem niet in grote cadeaus, alles behalve zelfs, maar verder verklap ik niets, dat mag jij mij zelf tonen. XX Elsemieke

Details

Zoek een date in: Drenthe, Peelo  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: Geen Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op