Ik ben van alle markten thuis!

Hallo geile mannen ik ben Dewi. Ik heb een hete natte poes die wil verwent worden Kun jij mijn poesje doen blussen? Sex is mijn hobby. Pijpen mijn specialiteit. Heerlijk verwend worden door een mooie Nederlandse dame die alles in huis heeft? Vertel me je wensen, wellicht kan ik ze waarmaken. Ik ben in voor alle soorten trio’s. Ik ben voor veel dingen in staat!! Wil jij nu ook eens een meid die doet wat ze belooft bel me dan je zal gegarandeerd zwaar genieten. Een heavenly date is wat ik je beloof en dus ook waar maak .Believe me when you feel me! Een echte real GFE date waarin we ons beide echt laten gaan er is veel mogelijk!! Ik zal je laten voelen wat genieten is!!Kus Dewi

Details

Zoek een date in: Gelderland, Vaassen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: HAVO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op