Ik ben prachtig hoor!

Zoals zoveel vrouwen ben ik ook gescheiden. Het is een beetje cliche, maar ik ben dus ook ingeruild voor een jonger, en vooral mooier exemplaar. Heeft even pijn gedaan en mijn leven op zijn kop gezet, maar ik ben weer helemaal terug. Het is zijn verlies, want ik ben een geweldige vrouw en ik ben prachtig. Ik heb een man veel te bieden. Ik ben zelfstandig, heb een baan, vind het fijn om een man te vertroetelen en ook tussen de lakens is het niet klagen met mij. Dus mannen, zoek je een vrouw als ik, schrijf me dan gewoon, wie weet worden we elkaars grote liefde!

Details

Zoek een date in: Mettet, Namen  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: BiLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: HAVO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op