Ik ben het beu alleen te zijn

Hallo ik ben op zoek naar een leuke man voor een relatie. De feestdagen staan weer voor de deur en wie wil deze nu alleen vieren. Ik ben enigs kind en heb mijn beiden ouders niet meer helaas. Ik kan wel bij tantes en ooms terecht maar vind het tijd om het zelfs eens mooi te maken. Ik hou van eerlijkheid, oprechtheid, verzorgend maar vooral eerlijkheid.Ikzelf heb geen kinderen, maar die van jou mogen hier gerust over de vloer komen of gezellig met mij shoppen en voetbal komen kijken. Oja voetbal kijk ik wel, maar verstand heb ik er niet van ;-)Hopelijk zie ik een leuke reactie van jou tegemoetZeer veel knuffelsBella

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Oud-Turnhout  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op