Ik ben helemaal in de ban van bondage en ik ben op zoek naar

  • Homepage
  • >
  • Elspeet
  • >
  • Ik ben helemaal in de ban van bondage en ik ben op zoek naar

Mijn naam is Zaida, ik heb lange bruine haren, blauwe ogen en ik ben 1.70 lang,Ik ben helemaal in de ban van bondage en ik ben op zoek naar iemand die mij daarin begeleiden kan,het is begonnen als een geintje maar nu ben ik er zo in geintresseerd dat ik er meer over te weten wil komen dus als er iemand is die mij daarin begeleiden kan dan zou ik dat heel erg fijn vinden en ik hoop dan ook dat je mij wilt leren kennen en mij daar behulpzaam in wilt zijn

Details

Zoek een date in: Elspeet, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op