Ik ben een sportieve vrouw die in haar leven veel tekort is

Ik ben een sportieve vrouw die in haar leven veel tekort is gekomen. Naast mijn werk besteed ik veel tijd aan sporten om toch een beetje in vorm te blijven. Een beetje uitdaging in mijn leven zal zeer welkom zijn, kom jij mij die geven?Over jou:Jij bent die ervaren man die mij wel wat lessen wil gaan geven. Ben jij ook nog humoristisch dan zullen wij zeker een klik hebben. Heb jij zelf ook nog wensen of stel jij je een beetje in dienst van andere?heetnederland.nl/

Details

Zoek een date in: Oostermeenthe, Overijssel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 160 - 165 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op