Ik ben een onderdanige sub

Ik ben een onderdanige sub, ofwel een zeer gehoorzame teef. Ondanks het feit dat ik een meester heb, ben ik grensverleggend en zal ik proberen alles te doen wat je van me vraagt. Mijn meester gebruikt mij hard en al mijn gaatjes zijn er voor jou lusten.Mijn interessesIk eet graag: . Ik drink graag: Zaad van mijn meester, en zijn gouden vocht (mag als ik heel lief geweest ben). Huisdieren: . Hobbies: Alles staat in het teken van het welzijn van mijn meester. Mijn favoriete muziek: . Mijn geluksgetal is: 15. Ik val op: Dominant. Mijn geaardheid: hetero. Wil je meer van mij weten?Mijn intieme gegevensMijn favoriete standje is: Als het maar hard is. Mijn favoriete plekje is: Overal waar mijn meester mij maar hebben wil… In het bos bijvoorbeeld…. Piercings: nee. Bij mannen val ik op hun: Een harde pik. Relatie: ja. Sex vraag voor mij?Meer over mijMijn uiterlijk: blank. Mijn Sterrenbeeld: kreeft. Webcam je vaak: Ja. Roken: false. Mijn turn-off is: Een wannebe meester…. Mijn levensdoel is: Het ultiem dienen van mijn meester in al zijn lusten en wensen.. Mijn Karakter: . Mijn levensmotto is: . Mooi aan mezelf: Mijn kont. Wil je mij wat vertellen?

Details

Zoek een date in: Friesland, Surhuisterveen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B80 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op