Ik begin mij meer en meer bewust te worden van mijn uiterlij

Ik begin mij meer en meer bewust te worden van mijn uiterlijk! En ik merk ook meer en meer dat ik door mijn uiterlijk wel meer dingen voor elkaar kan krijgen. Maar eigenlijk vind ik het fout om dat te gaan gebruiken om mijn zin te krijgen en ik verlaag me ook liever niet tot dat soort praktijken. Wat ik wel durf is hier mijn troeven uitspelen om jou te strikken en zo hopelijk jouw vrouwtje te mogen worden. Over jou:Jij hebt al een hele reeks vriendinnetjes gehad en je bent toe aan een volgende stap in jouw leven; Je zou graag een gezin hebben met een vrouwtje dat zich weet te gedragen en met enkele kindjes die het geluk van onze relatie bezegelen.

Details

Zoek een date in: Friesland, Oosterwolde  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op