Huismu(t)s zoekt liefde! :-)

Hi!Ik ben Cristine en ben 23 jaar. Ik woon inmiddels weer een paar jaar op mezelf, en heb het enorm naar mijn zin. Ik ben wat onzeker en verlegen, waardoor ik weinig kennis maak met onbekenden. Hierdoor heb ik nog niet de man gevonden waarmee ik oud zou willen worden. Als huismus sta je bekend als saai, maar dat ben ik absoluut niet. Ik vind het heerlijk om thuis te zijn, maar saai is het met mij nooit…Ik ben ondernemend, creatief, sociaal, rustig, onzeker, zorgzaam en lief. Dat is wat ik vaak van anderen hoor. Het zou fijn zijn als jij mij respecteert hoe ik ben, en niet een persoon bent die constant weg moet. Ben jij deze lieve, sociale man?Kus Cristine

Details

Zoek een date in: Henegouwen, Pont-à-Celles  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op