Hou je van een behaard, schoon kutje??

Hou je van een behaard, schoon kutje?? Zoals je kan zien op de foto spoel ik mijn kutje heel schoon voor jou! Ik heb bewust geen kaal kutje hoor, ik knip het wel bij, maar ik vindt dit er gewoon heel vrouwelijk uit zien. Mijn lengte is 1.70 en ik heb een slank figuur. Ik heb niet al te grote borsten namelijk een klein C-cupje. Ik heb mooi blond haar tot op mijn schouders en groen/blauwe ogen. Ik heb geen relatie en heb ook geen kinderen. Op de een of andere manier raak ik in een relatie heel snel uitgekeken en wordt sex ook een soort van sleur. Nee ik heb wel elke keer iets nieuws nodig. Ik ben dan ook niet opzoek naar een sex relatie. Natuurlijk als het goed bevalt de eerste keer, kunnen we best nog wel een paar keer afspreken, maar op een gegeven moment is het wel klaar voor mij, en wil ik iets anders. Op sex gebied hou ik van: * Oraal * Vaginaal * Anaal * Buitensex * en het gebruik van speeltjes Met mij kan je dus een hoop plezier beleven!! Kus van mij

Details

Zoek een date in: Haaksbergen, Overijssel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 155 - 160 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HAVO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op