Het liefst lig ik iedere dag op of in het water. Als ik een

Het liefst lig ik iedere dag op of in het water. Als ik een week niet geweest ben merk ik echt dat ik steeds minder vrolijk word. Het lekkerste is natuurlijk na een lange werkdag lekker een stukje te varen of gewoon op het terrasje met het water om je heen! Alleen merk ik dat ik steeds meer zin krijg in een leuke relatie.Over jou:jij moet wel een beetje van water houden, want samen zeilen lijkt me erg romantisch. Samen lekker uit eten of misschien weet jij iets leuks wat we kunnen gaan doen

Details

Zoek een date in: Drogenbos, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Zwart Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op