Heel erg gelukkig ben ik niet in mijn huwelijk.

Heel erg gelukkig ben ik niet in mijn huwelijk. Op materieel vlak kom ik niks te kort maar qua affectie, genegenheid en affectie voel ik me zwaar verwaarloosd. Praten helpt niet, smeken evenmin. Dreigen met een minnaar te nemen, lokte een schaterlach uit. Ok dan, moet hij niet zeggen dat hij niet gewaarschuwd was. Wanneer mijn man niet thuis is (en dat is nogal vaak), kan ik ontvangen en kunnen we ook gebruik maken van het zwembad. Niet alleen om te zwemmen hoop ik dan.Over jou:Met mannelijke aandacht zou ik al heel erg blij zijn. Voelen dat ik begeerd word en seksueel aantrekkelijk ben voor een man, dat is de volgende stap. Uiteraard wil ik dit niet aan de grote klok hangen, het zou misschien wat aannemelijker zijn als je een bepaalde rol aanneemt zoals bvb een klusjes of tuinman, of een elektricien die de buitenverlichting komt installeren. Daar kunnen we dan wel een beetje verder mee gaan, toneel en theatervoorstellingen vind ik leuk om naartoe te gaan.

Details

Zoek een date in: Alphen, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Zwart Opleiding: Geen Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op