Hallo knappe mannen! Ik ben Cindy, 30 jaar en ik woon in s

  • Homepage
  • >
  • Kinrooi
  • >
  • Hallo knappe mannen! Ik ben Cindy, 30 jaar en ik woon in s

Hallo knappe mannen!Ik ben Cindy, 30 jaar en ik woon in soest. Sinds een paar maanden is mijn relatie over en nu ben ik op zoek naar een leuke man die wel van een uitdaging houdt. Ik zit namelijk al mijn hele leven in een rolstoel en zoek een man die daar mee om kan gaan. Mijn vorige relatie kon dat namelijk niet. Ondanks mijn rolstoel sta ik vol in het leven en geniet ik van alles wat op mijn pad komt. Ik vind het heel leuk om lekker te koken, of om een mooie tekening of schildering te maken. Ik ben nagelstyliste, dit doe ik vanuit huis. Mede hierdoor ben ik volledig zelfstandig. Ik deel mijn eigen tijden in en heb een leuke vaste klantenkring. Omdat mijn vorige vriend nogal overheersend en jaloers was zoek ik nu een man die mij vrij laat en niet elke minuut hoeft te weten waar ik ben. Natuurlijk vind ik het wel heel leuk om samen leuke dingen te doen zoals bijvoorbeeld naar het theater of een leuke film. Dus denk jij die leuke meid wil ik beter leren kennen, stuur me dan snel een bericht !

Details

Zoek een date in: Kinrooi, Limburg-BE  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op