Hallo, Ik ben een leuke spontane vrouw, blond maar niet dom

  • Homepage
  • >
  • Utrecht
  • >
  • Hallo, Ik ben een leuke spontane vrouw, blond maar niet dom

Hallo, Ik ben een leuke spontane vrouw, blond maar niet dom zeggen ze van mij. Ik houd van mooie kleding. Ik lach graag. Heb veel aandacht voor de mensen om mij heen. Ik ben een sportlliefhebster:; zowel om naar te kijken, als om te doen. Ik zoek iemand die vrolijk, lief en zorgzaam is. Ik zoek iemand die aandacht besteedt aan zijn uiterlijk. Ik houd van mooie dingen en ook van mooie mannen. Maar laat je hierdoor niet afschrikken, je weet nog niet wat ik mooi vind.

Details

Zoek een date in: Utrecht, Vreeswijk  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Slank Ogen: Zwart Opleiding: Geen Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op