Gezellige spontane date en wie weet.

Ik ben model van beroep en gewend om veel van huis te zijn Nu op mijn leeftijd moet je er toch wel een beetje rekening mee houden dat je wat anders moet gaan doen. Ik denk dat ik nu daarom dan ook wel een beetje wil proberne open te gaan staan voor een relatie..Over jouw dat vind ik best wel moeilijk invullen want kan je dan nu al eisen stellen? Dat word dan toch alleen zo voor het uiterlijk en dat vind ik dan zelf een beetje kort zichtig! Bedoel als je samen bent kan je dan toch pas zeggen ja het past of nee toch niet??Wil heel veel xxx

Details

Zoek een date in: Overijssel, Vollenhove  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C70 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op