Geile slip van slanke brunette

Hey lekker ding,Ik ben josy een ondeugende, slanke brunette van 24. Om mijn studie te betalen wil ik wat bijverdienen door het verkopen van mijn gedragen slipjes.Ik vind het geil om strings of slipjes te dragen waar mijn geile sappen inkomen en die dan op te sturen naar jou. In mijn fantasie ruik jij mijn heerlijke geur en bereik jij je hoogtepunt op mijn geur en een bij te bestellen foto (alleen mijn lichaam, er moet ook nog wat te fantaseren blijven natuurlijk)waarop ik de slip draag.Laat me weten waar jij over fantaseert . Ik kan alles met mijn slip doen wat je wil voordat ik hem je toestuur. Wil jij een fantasie met me delen en binnenkort je hoogtepunt bereiken met mijn slip, mail me dan snel!Het geld word via paypal overgemaakt, als het erop staat heb je binnen enkele dagen mijn slip, string, hipster of boxerdikke kus josy

Details

Zoek een date in: Friesland, Huizum  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: VWO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op