Fleur

Mijn naam is Fleur, een jonge Nederlandse vrouw van midden twintig met prachtig zijdezacht lang donkerblond haar, een zeer fijn gesneden gezicht, de meest sprekende blauwe ogen die je ooit hebt gezien en een glimlach om nooit meer te vergeten.Met een lengte van 174.0 cm, 58 kg, cupmaat 75C en maatje 36 ben ik een sierlijke en vrouwelijke verschijning met ideale maten.

Als courtisane bied ik een zogeheten real girlfriend experience. Dit houdt in dat ik je kan begeleiden tijdens een diner of een andere sociale gelegenheid maar ook bied ik een rijke, sensuele en passievolle ervaring die ik graag in intieme sfeer met je zal delen.
Ik ben een adept in het geven en nemen van plezier zonder het wederzijdse respect uit het oog te verliezen. Zowel geven als nemen doe ik met evenveel passie en zal beiden nooit verwaarlozen zodat het genot altijd voorop zal staan.

Een voorliefde voor mooie en luxe kleding, schoenen en lingerie maar ook een goed restaurant, mooie champagne, klassiek ballet of paardrijden. Daarnaast interesseer ik mij voor politiek, cultuur, kunst, theater en psychologie.
Zoals je kunt lezen zijn mijn interesses breed en je zult zien dat ik naast het zijn van een meer dan aantrekkelijke verschijning ook maatschappelijke diepgang heb. Beauty en brains.
Ik ben oprecht geïnteresseerd om te weten wat jou bezighoudt, waar jouw passie(s) liggen en wat jij mij nog kunt leren.

Ik nodig je uit om mijn website te bekijken zodat je weet wat je kunt verwachten zodra je met mij afspreekt. Wanneer dit alles je aanspreekt hoop ik ook jou beter te mogen leren kennen. Ik weet zeker dat ik je niet teleur zal stellen….

xx Fleur xx

Details

Zoek een date in: Overijssel, Zuid-Berghuizen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op