Erotisch

Ik vrouw zoekt erotische contact tegen een redelijke vergoeding. Zoek hiervoor een slanke aantrekkelijke man met een goede libido en sex-drive.
Hoe aantrekkelijker je bent hoe lager de vergoeding (gaat worden). Als blijkt dat je ook nog een hoge libido en sex-drive bezit krijg je (later) een kado in de vorm van een deel korting. Je bent buiten het feit van slank en aantrekkelijk om, ook baard en snor en stoppel-loos en weinig tot geen lichaams-beharing. Uiteraard ben je ook verzorgd, goed gebit en geheel schoon.

De 1e date(s) zal / zullen in een hotel plaatsvinden. De hotel-kamer dient door jezelf geregeld te worden waarvan ook de kosten voor de hotel-kamer door jouw gedragen zal worden. Hotel date in Zwolle of in directe omgeving van Zwolle. Ik wordt altijd gebracht en gehaald.!

In het erotische contact kan veel mogelijk gaan worden tot aan een zeer intieme band aan toe. Hou van de sex maar ook van de liefde.!

Reacties krijgen alleen een replay als je in ieder geval je leeftijd, lengte, gewicht en andere uiterlijke kenmerken hebt verstrekt. Foto gewenst.!

Ben 35 jaar, slank. 174 cm. zwart half-lang haar, langbenig, cup A, erotisch sexueel ingesteld en bereidt meer te doen als hier aangegeven.
Voor de juiste man, dus (erg) aantrekkelijk en met een hoge libido en sex-drive en meer is op termijn ook alles condoom-loos mogelijk.

Beschikbaar vanaf 05 januari 2012. Minimale date tijd is 2 uren. De latere deel korting betreft hier dus indien er sprake komt en is van een volle avond / nacht date.

Date mogelijkheden: Van Dinsdag t/ m Vrijdag van 20.00 uur tot 22.30 uur. Maandag van 15.00 uur tot 22.30 uur. Weekend: Zaterdag van 15.00 uur tot 23.00 uur. Zondag van 15.00 uur tot 23.00 uur. Deze tijden zijn beginnend vanaf tot de maximale eind tijd. Indien er sprake komt en is van een volle avond met nacht dan zijn deze als volgt: Zaterdag vanaf 18.00 uur tot zondag-morgen 10.00 uur. Zondag vanaf 18.00 uur tot maandag-morgen 10.00 uur. Eventueel is in overleg een start in de middag ook mogelijk. Tijden met diner en vergoeding naar ratio de tijd(en).

Details

Zoek een date in: Friesland, Joure  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op