Elena xxx

Heb je zin in heerlijke sex of wil je naast je vriendin/vrouw gewoon heel wat anders meemaken, dan blijft dit ons geheimpje!Ik… lief, spontaan maar heel erg geil! wacht tot je me appt voor een onvergetelijke date
Verder sport ik graag en ben ik slank en elegant gevormd
Kom langs en ik zal je de prikkels geven die je hebt gemist
Je kan me appen voor een date zodat ik je discreet kan ontvangen
tarieven:
80 per half uur
20 extra voor pzc
Wat is er mogelijk?
Vingeren (als je nagels geknipt zijn), Beffen, Russisch (tussen mijn borsten), zoenen als ik je leuk vindt (en niet jij jezelf leuk vindt),
Massage, Blowjob kan zonder als je goed verzorgd bent maar vraag ik extra voor.

Details

Zoek een date in: Landen, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: HAVO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op