Echte man gezocht voor een relatie

Wat is het lastig om in mijn omgeving echte mannen te vinden zeg. Ze staan meestal nog langer voor de spiegel dan dat ik doe. Ik zoek een echt man. Een man met een dag of twee dagen oud baardje en lekker grof. Grote armen en handen die mij op kunnen tillen. O ik zwijmel al helemaal weg.Hoe heerlijk zou het zijn om voor een openhaard met een goed glas wijn te zitten en van elkaar te genieten? Ik kan me daar zo op verheugen. Ik ben ook gek op mannen met een passie en dan maakt het mij niet uit wat voor passie.Lijkt het je leuk om mij een keer te ontmoeten, dan weet je wat je moet doen. Just mail me!X Serina

Details

Zoek een date in: Chaam, Noord-Brabant  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op