Durf jij met mij?

hoi ik ben Rita en heel ongelukkig getrouwd vandaar ook foto zonder hoofd. Ik heb het niet makkelijk en probeer via deze weg in contact te komen met een lieve man die me wel met respect kan behandelen. Nu op het moment leef ik alleen maar in angst en wil ik weg bij mijn man maar durf het niet. Ik zou dolgraag een keer een spannende date met een leuke vent willen in plaats van thuis zitten bij een chagerijnige vent en wil weer sex hebben met gevoel in plaats van zonder. Lijkt het je leuk om mij een keer te ontmoeten? Mail me dan even en laat ik je zo snel mogelijk wat terug weten. Dikke kus Rita

Details

Zoek een date in: Groningen, Grootegast  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op