Drukke zakenvrouw zoekt gigolo

Mijn naam Cynthia en ik ben een hele drukke zakenvrouw.Vannaf mijn 22ste heb ik een bedrijf opgezet en bewust mannen op afstandgehouden. Mijn werk was waar ik voor wou gaan en een relatie kon ik gewoonmoeilijk combineren dat kon later wel dacht ik. Ik ben nu 31 en heb alles wat metgeld te koop is, maar weet nu ook dat geld niet alles is. Omdat ik vaak in hotelsmoest overnachten voor mijn werk belde ik wel eens een vaste gigolo. Helaas is dezejongen gestopt en ben ik op zoek naar een nieuwe. Je zal zelf ook niks tekort komenen ik zal je goed belonen. Verder via de mail.Cynthia

Details

Zoek een date in: Châtelet, Henegouwen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Zwart Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op