Dit schoonmaaksletje geniet ervan om bekeken te worden

Hoi mannen,Ik ben ontslagen bij mijn oude werkgever, CSU schoonmaak, en heb toch wat geld nodig om te kunnen ‘overleven’ in deze crisistijd.Het schoonmaken vond ik nooit erg om te doen, dus vandaar dat ik mijn schoonmaakdiensten aanbied, oa stofzuigen, keuken, badkamer en toilet.Hier trek ik 2,5 a 3 uur voor uit.Omdat ik het leuk vind om te doen, vraag ik er 25eu per uur voor.Ik kan je het volgende aanbieden :- Naakt schoonmaken, maar zonder sex (incl aftrekken)- Of in minirokje en strak shirtje schoonmaken, en afsluiten met een pijp en neukbeurt (met condom)Stuur me een mailtje als je geinteresseerd bent, met foto en tel nr en ik neem contact op met je.Met schone groet,Caren

Details

Zoek een date in: Groningen, Zuidhorn  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op