de Rode Minnares

Ben jij een man die meer wil dan alleen even snel een ontlading?Wil jij genieten, volle aandacht krijgen, verwend én uitgedaagd worden?
Kom dan naar mij, jouw rode minnares, en sluit de rest van de wereld even buiten.
Ik heb een soepel, zacht lijf gemaakt voor het sexspel en een snelle, uitdagende geest die samen maken dat ons samenzijn nooit voorspelbaar wordt.
Ik zorg voor een (letterlijke) toplocatie in hartje Delft, muziek, striptease, massage, interesse, uitdaging en (levens)lust. Kortom: ik zorg voor jouw bevrediging in meer opzichten dan alleen klaarkomen. Wel verlicht ik je snel van de ergste druk om je de rest van onze tijd sensueel & lang te verwennen.
Jij komt met zin om je tijdelijk maar intens te verliezen in het sexspel met een slimme, rode stoeipoes. Daarvoor neem jij € 250,- mee voor ons eerste uur, en € 150,- voor elk aansluitend uur (waarschuwing: verslavend effect!).
Hygiëne, zowel voor mij als voor jou, is natuurlijk vanzelfsprekend. Net als discretie, respect en zin in genotzuchtig plezier.
Zorg dat je ruim van tevoren boekt want mijn leven is gevarieerd en gelukkig, dus goed gevuld. Graag maak ik het met dit spel en jou nog spannender!
Als jij de intensiteit aankan van een prikkelende minnares met vele kanten: rood en vurig, zacht en sensueel, ervaren en speels – maar altijd met een soepel, lenig, zacht en vrouwelijk lijf (1.69/60/B)…..
…..mail mij dan nu & let our game begin….

Details

Zoek een date in: Namen, Profondeville  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: HAVO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op