Controle Freak zoekt een onderdanige man!

Vind jij het geen probleem om de controle uit handen te geven? Vind jij het wel heerlijk als alles voor je bepaald word in bed?Dan was je vast op zoek naar mij! Ik vind het heerlijk om de leiding te nemen en te bepalen wat er met jou gebeurt in bed. Ik beloof je er zullen geen gekke dingen gebeuren. Maar ik houd er van om je vast te binden en te bepalen wanneer jij klaarkomt! Ik heb nog aardig wat meer fantasietjes die ik met je zou willen doen.Wil je weten welke fantasieeen dat zijn dan zou ik zeggen vraag het me maar!

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Theereheide  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: VWO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op