Contact gezocht met een kickboksvrouw

Hoi,Ben een goed uitziende verzorgde jongeman van 30+ normaal postuur, 1.83m, 85 kg en ben opzoek naar een vrouw die aan kickboksen, thaiboksen, cardioboksen, muay thai of body combat doen. Die tegen mij haar sport wilt uitoefenen en trainen. Vind het fijn om als boksbal te fungeren. Eenmalig of voor meerdere keren afspreken. Vind het ook prima als je het doet samen met je beste vriendin(nen). Van tevoren alles goed met mekaar bespreken voor aanvang. En jij/jullie mogen zelf bepalen hoelang jij/jullie tegen mij willen trainen zoals je normaal zolang altijd traint tegen een boksbal/zak.Sta jij daar voor open en wil jij mij gebruiken om ertegen te trainen?Dan zie ik graag jouw reactie verschijnen.Of bel mij op: 06-48118795Met nummer weergave anders neem ik niet op!!

Details

Zoek een date in: Katwijk aan den Rijn, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op