Christina

Ben je graag in aangenaam gezelschap met een intelligente jongedame?Ik ben een lieve en stijlvolle universiteitsstudente van 25 jaar, heb een naturelle uitstraling en een lief snoetje dat past bij mijn lange blonde haren. Ik ben normaal gebouwd met vrouwelijke vormen, intiem volledig geschoren en heb een mooie natuurlijke B-cup. Ik heb een rustig karakter dus je zal je zeker wel bij mij op je gemak voelen. Wederzijds respect vind ik enorm belangrijk, daarom gebeurt alles altijd met de nodige hygiëne en bescherming om de gezondheid van ons beide te waarborgen. Zo zullen we een nog betere tijd samen hebben. Al het normale is mogelijk, graag dan ook niet naar extreme dingen vragen. Footlovers zijn welkom.
Je kan met mij 7 dagen op 7 afspreken voor een date. Ik ben telefonisch bereikbaar van 11 tot 22u. Moest ik even niet opnemen dan mag je altijd iets inspreken of ik je al dan niet mag terugbellen. Privé-oproepen en emails zal ik niet beantwoorden, op SMS-jes enkel als we elkaar al eens ontmoet hebben.
Om mijn en jouw volledige discretie te verzekeren spreken we af in een daghotel met parking achterom, bv. Trianon (Gent), Rozenhof (Nazareth),… Ik doe geen huis- of kantoorbezoeken.
Een kleine vergoeding voor mijn diensten is wenselijk: voor 1u: 170 euro, 1,5u: 255 euro en 2u: 330 euro, excl. de huur van de kamer.
Hopelijk tot straks, kusjes Christina

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Someren  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op