Ceria

ULTIEM GENIETEN MET SEXY AZIATICHE MASSEUSE.
Ben jij op zoek naar een snelle wip, of platte sex?, dan moet je helaas even verder zoeken.

Als rasechte Aziatische zijn mij de OOSTERSE ONTSPANNINGS TECHNIEKEN met de paplepel ingegeven. Een sessie met mij duurt minimaal TWEE UUR. de vaste prijs voor 2 uur bedraagdt 195,- euro all in. nooit bijkomende kosten.

Tijdens een sessie die is gebaseerd op TOTALE ontspanning van LICHAAM en GEEST is een HOOG KNUFFEL GEHALTE en LANG en diep TONGZOENEN een absolute must om de juiste atmosfeer te verkrijgen.
Genieten van en met elkaar, met alle instrumenten die de natuur ons gegeven heeft.

Ik gebruik verschillende massage technieken die vooral gericht zijn op de verschillen tussen man en vrouw.
Tijdens een sessie gebeurd het veelvuldig dat er spontane verstijving van bepaalde lichaamsdeel(en) optreden.
deze zal ik vakkundig verhelpen, zo vaak als nodig, tot ik zeker ben dat ze niet weer de kop opsteken. ( vaak 3 a 4 keer).

om deze verstijving ongedaan te maken is het vaak noodzakelijk een SAPSTROOM op gang te brengen. Omdat dit best vermoeiend is voor mijn handen, gebruik ik daarvoor ook vaak mijn lip(pen)(jes).. die heb ik immers 4,,, hihi…

ook kan ik je leren dergelijke SAPSTROMEN op te wekken bij het vrouwelijk lichaam. Ik zal hiervoor naast instructrice tevens fungeren als proefpersoon..

intersesse gewekt? geef me dan maar eens ee belletje, kunnen we samen onze agenda’s checken ok?

Geile groetjes,, diepe natte kusssssss Ceria.

Details

Zoek een date in: Namen, Yvoir  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Normaal Ogen: Zwart Opleiding: VMBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op