Bonita, slanke donkere hete dame!

Ook eens zin om te veranderen van een glas melk naar een heerlijk glas warme chocolademelk?Welige, zwarte lokken vallen over mijn chocolade bruine huid; Met een volle BH (Cup D) en een smalle taille ben ik een droom voor iedere man!Ik mag graag fantasiëen vervullen, uw plezier is mijn passie………met heet water en schuim of met hete olie en dan een Tantra-, Sweet Surrender- of een Bondage massage, u hoeft het maar te zeggen en ik weet dat het een onvergetelijke massage wordt……..niets is onmogelijk…Ik werk in Soest en in Antwerpen Eindhoven en Monchen-gladbach ! Informeert u maar waar ik bereikbaar ben!Ik zie je,Bonita xx

Details

Zoek een date in: Esneux, Luik  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 175 - 180 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op