Body to body met klasse Anna DD cup

Anna is mijn naam goene ogen, bruin lang haar, natuurlijke strakke cup D, mooie billen om vast te houden. Ik ben een ervaren masseuse die heel graag met heel veel liefde en aandacht wil je verwennnen. Met mijn warme persoonlijkheid wil ik je betoveren zodat zeker ga je heel tevreden naar huis of werk. Een klein momentje met mij tijdens een body to body of tantra massage dat is wat heb je nog beetje gemist. Relax, rust, ontspanning dat wil even een momentje voor jezelf en dat zou ik je garanderen. Geen spijt en geen teleurstelling. Ik werk dagelijks bij Body en Sun Massagesalon in Deventer. tel. 0570-627000 je zou zeker geen spijt van krijgen dikke kus Anna

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Wuustwezel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 175 - 180 cm Postuur: Slank Ogen: Zwart Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op