Bimeid, wil eens een man!!

Hey mannen!! Ik ben Robin, en ben bi!Maar nu ben ik toch op zoek naar een ervaren man, heb meer ervaring met mijn vriendinnen en vind het wel eens tijd worden dat ik ook echte sex ga hebben met een man!Ja wat dat betreft ben ik wel maagd maar heb veel ervaring met voorbinddildos en andere speeltjes, ik hou wel van wat nieuws uitproberen, jij ook? Klim in je mail dan !!En wie weet gaan we een hele hete tijd tegemoet ik ben verder niet gebonden dus hoef met niemand rekening te houden liefs Robin

Details

Zoek een date in: Spijkenisse, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: HAVO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op