Bij Hot Valentina

Hey lieve mannen, ook zo aan lekkere hete sex toe en op zoek naar een lekkere geile date met een sexy stoeipoes,Dan zit je goed, ik ben hot valentina, een gezellige maar ook ondeugende stoeipoes, die koppels en heren ontvangt om heerlijk te verwennen,Houden jullie net als ik van lekkere en ongeremde sex, en ben je op zoek naar een dame die zelf ook geniet, dan ben je bij mij in goede handen, ik sta voor veel leuke dingen open, alles is zeker bespreekbaar, behalve sm, anale sex is dan ook zeker aan mij besteed,Verder ben ikzelf 1m70, heb kort blond haar, weeg ongeveer 56kg en heb mooie blauwe ogen, mijn cupmaat is 85c en mijn poesje is gedeeltelijk bijgeschoren.Ik ontvang namelijk in de regio Eeklo, zeer afgelegen en er is ook discrete ruimte om te parkeren,Ontvangen doe ik alle dagen vanaf 10.00u en in het weekend vanaf 11.00u tot … voor meer info kun je me altijd bellen, smsen of mailen,Lijkt het je wat en wil je een keer mijn talenten ontdekken, bel of sms me dan een keer op, alvast veel liefs en geile xjes xxx 0494.74.75.25

Details

Zoek een date in: Limburg-BE, Zonhoven  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: Geen Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op