Ben jij mijn match?

Hey jij daar! Misschien ben jij wel mijn match, mijn soulmate? Ik ben er alleszins al klaar voor om het uit te proberen en jij? Ik ben een lieve spontane gezellige meid van 22 uit het Limburgse Genk. Ik hou van shoppen, uitgaan en al eens gezellig poolen of bowlen. Een avondje thuis bij kaarslicht en samen in de zetel zal ik ook niet rap nee tegen zeggen. Een spannende thriller in de dvd speler en je hebt geen kind aan me! Ik ben parttime aan het studeren en parttime aan het werk. Zo kan ik toch nog leren en wat bijverdienen. Soms zitten er alleen te weinig uren in een dag en het is daarmee dat ik op deze manier mijn match probeer te vinden. Het zou geweldig zijn mocht jij ook wat tijd steken in een berichtje naar mij, ik kijk er alvast naar uit!Slukes Daniek

Details

Zoek een date in: Luxemburg, Tintigny  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: A80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op