Ben jij een heel stout meisje? (18+)

Misschien ben jij een jong, wild en heel ondeugend meisje… Dat stiekem kijkt naar geile advertenties… Misschien kijk je ook vieze filmpjes op het internet…Raak je daar ook zo opgewonden van? En wil je het doen met een rijpe, ervaren men die een heel lekkere grote harde pik voor je heeft… om mee te spelen… Om een keer af te spreken? Woon je in Den Haag Escamp of binnen een straal van 20 km daar vandaan? Wanneer jij je sufvingert… mag je me bellen. Wanneer jouw kutje druipt van nattigheid en je het echt niet meer houdt… Ik luister graag naar je terwijl je klaarkomt…Maar als je een harde pik wilt… Spreek dan gauw met me af… Durf je het in een parkje te doen… na de schemering? Ben jij zo stout? Ben jij zo’n meisje? Als het ons geheimpje blijft… Doe ik je misschien gauw..Geil? Bel!Enkele voorwaarden voor contact. Ik ben een rijpe, ervaren man op zoek naar meiden die heel graag sex willen. Ik heb het gedaan met verschillende vrouwen en zij waren allemaal dik tevreden. Details vertel ik je. Dus geen mannen. Ook ben ik niet op zoek naar betaalchat. Ik accepteer geen raar gedrag van meiden die niet serieus zijn. Ik ben de prijs, en als je mij hebben wilt, dan zul je daarvoor moeten werken. Jij wilt iets met mij? Dan doe je daar je best voor. Ik ben telefonisch beschikbaar voor 8.00 uur in de achtend en na 22.00 uur. App mij met je foto’s. Gekleed, in lingerie en als je wilt naakt… Nog een voorwaarde: Als je woont binnen een straal van 20 kilometer van Escamp Den Haag kunnen wij afspreken. Als je buiten wilt afspreken heeft mijn voorkeur… Hotels betaal je zelf… Ik ben de prijs. Weet dat.

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Overloon  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op