Ben jij die tedere man die ik zoek

Ik hou vooral van series kijken op tv, heb sinds kort zo een kastje en kijk hele dagen. Dus als je dat niet erg vind om af en toe met mij mee te kijken dan mag dat hoor. Maar werkt soms heel verslavend. Ik weet dat ik niet moeders mooiste ben maar van binnen ben ik erg mooi en hoop dat je daar naar kijkt en niet naar uiterlijk. Maar dat zien we nog wel toch. Zelf hou ik van het innerlijk kijken. Ben ook gek op shoppen. Dus als ik naar de stad ga kan je mee gaan. Hoor het wel wat je wilt maar stuur me maar een leuk berichtje dan reageer ik altijd terug.

Details

Zoek een date in: Chaam, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 160 - 165 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op