Anna heerlijke body to body, tantra wederzijds en meer

Hoi lieverd, ik ben Anna een heerlijke meid in 20 met een natuurlijke strakke DD cup, lang bruin haar en groene ogen. Wil je door mijn warme, zachte handen verwent worden een body to body intens of tantra wederzijds dat zijn mijn strakke punten. Ik geniet van een massage maar je gaat voornamelijk genieten van alle mijn kunsten. Ik werk dagelijks bij Body en Sun Massagesalon in Deventer. tel 0570-627000 laat mij verrassen en ik ga je ook verrassen met mij gezellige persoon. bodymassagesalon.nl/

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Hoogstraten  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op