angel-valeriya-angel

hay,Leuk dat je op mijn profiel hebt geklikt.Zal je even in het kort vertellen wie ik ben, ik heet Valeriya ben lekker flexibel rustig leuk in omgang.Het lijkt mij super geil om je lekker gek te maken in mijn bed, wil je alle deeltjes niet missen, voelen aantasten. Ben romantisch, spontaan, gezellig, zachtaardig, eerlijk.Vind het fijn om samen grenzen te leggen in bed.Natuurlijk staat hygiëne en discretie voorop.Ontvang je thuis geheel Discreet.Graag zal ik u wensen willen vervullen en hoop ik natuurlijk dat je met goed gevoel de deur uit gaat.Alles is natuurlijk bespreekbaar.Voor verdere vragen kun je natuurlijk altijd even bellen.Hoop je snel te zien bellen is het fijnst.Tot snel.Kusjes Valeriya x x x x x x

Details

Zoek een date in: Mont-Saint-Guibert, Waals-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: VWO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op