Anastasia High Class Lady

Ik ben Anastasia, een high class female. Als gezelschapsdame bied ik een girlfriend experience. Ik kan je begeleiden tijdens een diner of een andere gelegenheid, voor gezelschap prive bij jou thuis , in hotel of op reis.Ik ben een zeer elegante dame van 30+ met een prachtige glimlach,met mooie sprekende ogen,en een zachte huid.
Uw gezelschap voor in Nederland, Belgie, Luxemburg, Spanje, Duitsland, Frankrijk en Italie,Oostenrijk. Ook voor zakelijk high class.
Ik ben bereikbaar van Ma t/m Do 12.00-21.00uur

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Schutsboom  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VWO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Een beetje Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op