Anale sex gevraagd.

Ik kan lang en breed over lullen, maar ik zoek dus gewoon een wat oudere man die me anaal wil nemen. Zo dat is eruit hahaha! Pak je nog wel eens 30 jarige vrouwen? En hou je van anale sex? Ik heb het namelijk nog nooit gedaan. Vanwege mijn achtergrond heb ik sowieso niet heel veel ervaring, bij ons wordt er een beetje krampachtig gedaan over sex. Nu ik een volwassen vrouw ben, bepaal ik zelf wel wat ik doe. Dus, misschien wat afspreken, zodat je me een keer anaal kan nemen? Als je wil hoor… ik ben in ieder geval bereid om hiervoor naar je toe te komen, zodat je zelf niet ver hoeft te reizen. ps. uiteraard WEL met condoom!!!

Details

Zoek een date in: Ellezelles, Henegouwen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 160 - 165 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op