Aleksie uit Beuningen

Profiel vanaleksieAangemeld als: vrouwWoonplaats: BeuningenBurgerlijke staat: alleenstaandLeeftijd: 28Haarkleur: blondUiterlijk: blankLengte: 165cmRookt: neeDrinkt: somsTatoeages: geenPiercings: geenCupmaat: AIntiem geschoren: kaalAfspreken- in een café- bij jou thuisVoorkeuren- Sexspeeltjes- Orale sex- 1 op 1 sexProfiel tekstben een beetje een eigenwijze trek altijd mijn eigen plannetje zeg maar…en vandaag heb ik besloten dat ik een tijdje los ga zijn als je begrijpt wat ik bedoel. Iedereen zal het wel weer afkeuren maar zoals ik al zei doe gewoon me ding en wat iemand er van vind….boeien!!!ondeugendeprofielen.nl/profile/2504913

Details

Zoek een date in: Chaam, Noord-Brabant  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: A80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op