ACTIE!!! Nu 50% korting op de prostaatmassage

HalloIk ben Bibi, een braziliaanse dame van 29 jaar. En ik ontvang deze week weer op DINSDAG TM DONDERDAG in Tilburg.Naast mijn massage geef ik ook een heerlijke prostaat massage dmv mijn vingers. Dit is een extraatje wat je naast de massage erbij kan kiezen.Normaal vraag ik er 20 euro voor, maar nu 10 euro naast mijn massage prijzen! Kom nu heerlijk extra genieten, en bel mij!Ben jij de dagelijkse sleur ook zat, alleen maar denken en werken. Dan ben jij bij mij aan het juiste adres.Ik ben een professionele ero masseuse omdat ik dit al bijna 4 jaar doe.Ik geef een heerlijke stevige ontspannings massage met natuurlijk een hele vleug erotiek.Tijdens de massage glij ik ook heerlijk met mn borsten (D CUP) en billen over je heen, en kriebel ik je ook bij je edele delen. Het hp doe ik handmatig. En verwen ik het ook met mijn robuuste borsten van de maat D cup.Het hp ga ik proberen uit te stellen, dus de tantra gedeelte, waardoor het hp alleen maar lekker door wordt. En dit wordt gedaan door mn gouden handjes en borsten.Mijn prijzenvoor 30 min 50 eurovoor 45 min 70 euroMaar als je als je echt ultiem wilt genieten, kies dan voor een uur voor 85 euro.Wil je naast de massage ook een prostaatmassage erbij, dan vraag ik daar nu 10 euro voor IPV 20 euro!Wil je een afspraak, Bel me dan. Pak ik niet op, kan je me smsen of iets later terug bellen. Bij mij krijg je altijd antwoord terug.Bel me tijdig, want ben meestal beperkt beschikbaar. TEL: 0644801348Liefs Bibi

Details

Zoek een date in: Alveringem, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op