5 jaar geleden ben ik mijn man verloren door auto ongeluk du

  • Homepage
  • >
  • Boskoop
  • >
  • 5 jaar geleden ben ik mijn man verloren door auto ongeluk du

5 jaar geleden ben ik mijn man verloren door auto ongeluk dus ben ik al geruime tijd weduwe. Mijn kinderen zijn al een tijdje het huis uit en onlangs zei mijn dochter dat ik gek zou zijn mocht ik de rest van mijn leven alleen blijven. Ik heb er lang over nagedacht maar ze heeft wel gelijk. Ik vind dit wel ontzettend moeilijk want het is zo lang geleden. Mijn naam is dus Christina. Ik doe mijn werk erg graag en in mijn vrije tijd ga ik graag naar theater, ook uit eten gaan vind ik leuk maar ik vind het net zo leuk om thuis te koken.Over jou:Geen idee eigenlijk maar ik denk dat mijn voorkeur uitgaat naar een man die een stabiel leven heeft. Een verzorgde man met gevoel voor humor en weet hoe je van het leven genieten moet. Geen fatalist, geen idealist maar een realist.

Details

Zoek een date in: Boskoop, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op